You are here

Hitel

Otthonteremtő hitel

A lakást vásárolni kívánó személyek érdekében, összhangban a kormány szándékaival - az Unicredit Bank néhány kedvező újdonságot vezetett be a leendő lakásvásárlók érdekében.

Hírek: 

Megszavazták: március végéig igényelhető az árfolyamrögzítés

2012. december 31-éről 2013. március 29-ére tolta ki az árfolyamgát igénylésének lehetőségét az a törvénymódosítás, amelyet Balázs József fideszes képviselő javaslatára elfogadott az Országgyűlés.

Hírek: 

Banki Magatartási Kódex

A legnagyobb kritikát az egyoldalú szerződésmódosítások miatt kapták a bankok. A Kormány és a pénzintézetek között ezért nyár közepén megállapodás született az egyoldalú szerződésmódosítások két hónapos moratóriumáról.

Hírek: 

Akciós hitelek

Mennyit spórolhatunk hitelfelvételnél a kamaton és a kezdeti költségeken?

Hírek: 

Hitelezési változások

A rendelet célja, hogy elkerüljék a bankok a felelőtlen hitelezést, csökkentse a devizaalapú hitelekkel kapcsolatos kockázatokat.

Hírek: 

Miért kedvező a Jelzálog Prémium hitel?

Havonta jelentős összeget is megtakaríthat a meglévő hitelek törlesztő részleteinek csökkentésével. A Jelzálog Prémium hitel segítségével a meglévő hitelek törlesztése összevonható. Ezáltal csak egy helyre kell fizetni, átláthatóbb és kedvezőbb lesz a havi törlesztés.

A kiszámíthatóbb törlesztés is jelentős előny, mert a hosszabb kamatperiódussal a kamatkockázatot is csökkenthetjük, amit a váratlan kamatnövekedés okozhat.

Hírek: 

Könnyítés a svájci frank hiteleseknek a K&H-tól

Dr Bába Ágners nyilatkozott a K&H Bank részéről a Tőzsdefórumon.

Hírek: 

Osztrák hitel, mikor érdemes osztrák bankhoz fordulni?

Egyre több osztrák bank kiterjesztette hitelezési tevékenységét Magyarországra.

Megéri-e Ausztriába menni hitelért?

Hírek: 

Visszafogott hitelkínálat

A HVG.hu írta, hogy a bankok hitelkínálata továbbra is visszafogott.

Hírek: 

Nem csökken a lakáshitelek törlesztő részlete

A PSZÁF vizsgálatot indított, abban az ügyben, hogy mennyire csökkent a lakáshitelek törlesztő részlete a forint erősödésével és a pénzpiaci bizalom helyreállásával. Korábban a bankok a törlesztő részletek emelkedését a forint gyengülésével és a gazdasági válság kedvezőtlen hatásával magyarázták. Most, hogy a forint erősödik, a gazdasági mutatók is javulnak, nem, vagy csak alig csökkentek a lakáshitelek törlesztő részletei.

Hírek: 

Pages

Subscribe to Hitel