You are here

Partner program

Először is engedje meg, hogy megköszönjem az érdeklődését linkcsere-partner programom iránt!

Több látogató=sikeres weboldal,

avagy hogyan lesz több látogatója a Hitelszerviz Hitel Centrum közreműködésével.

Ha Önnek van weboldala, nyilván az a célja, hogy minél több látogatója legyen. Amennyiben elfogad minket együttműködő partnernek, akkor tudunk Önnek segíteni ebben!

Célunk közös, látogatók százait eljuttatni oldalunkra. A látogatottság növelésének egyik módszere, ha linkcsere partnereket keresünk. Ez tulajdonképpen nem más, mint egymás hivatkozásainak elhelyezése oldalainkon.

Ennek egy további előnye, ha minél több link mutat egy oldalra, akkor a google.com annál fontosabbnak értékeli az oldalt. Tehát jobb pozíciót tud elérni a keresőkben.

Pl. tegyük fel, hogy az Ön oldalának webcíme: www.legjobb-oldal.hu. Ha linkcsere programunkban részt kíván venni, akkor Önnek csupán annyit kell tennie, hogy weboldalának forráskódjába beilleszti a következő hivatkozást és a hozzá tartozó leírást. Leírást azért érdemes tenni a link mellé, mert ezáltal több lesz mint sima linkgyűjtemény, tehát több információhoz jutnak a látogatók.

<a href="http://www.hitelszerviz.hu">Lakáshitel Hitel Centrum </a>
Leírás: Bankfüggetlen tanácsadás. Hitelek teljes választéka: lakáshitel, hitelkiváltás, szabad felhasználású hitel, ingatlan lízing, vállalati hitel, Autó hitel, Személyi hitel.

Ha ezzel készen van, kérem küldje el oldalának linkjét, a linkhez tartozó leírást (ez lehet Cégének vagy weboldalának bemutatkozó szövege) valamint személyes adatait a erdody.janos(kukac)gmail.com email címre vagy a lenti űrlapot is használhatja. Ezt követően a honlapunk (Hitel Centrum) partneroldalába beillesztjük az Ön által megadott hivatkozást, valamint az oldalának rövid leírását.

Ha elhelyezte oldalán a megfelelő fenti linket, akkor küldje el oldalának címét a következő űrlapon vagy e-mailben, és 24 órán belül felkerül oldalunkra az Ön oldalára mutató link.

Linkcsere űrlap