You are here

LakáshitelLakásvásárlási hitel igényelhető használt vagy új lakás vásárlása esetén. Általában 25% önerő szükséges ingatlan vásárlásakor, de pótfedezet bevonása esetén az ingatlan értékének 100%-a is felvehető hitelként.

Önerőnek minősül a Lakástakarék-pénztári megtakarítás, munkáltatói kedvezményes kölcsön, önkormányzati kölcsön, önkormányzati támogatás és a szocpol. Több féle adósminősítés van, a jövedelem alapú minősítésnél a jövedelmet veszik alapul, a fedezet alapúnál nem kell jövedelmet igazolni, viszont ebben az esetben az ingatlan értékéhez képest csak kisebb hitelösszeg igényelhető. A hiteligénylés minimális feltételei:
  • minimum 18 éves életkor
  • minimum 3 hónapos folyamatos, határozatlan idejű munkaviszony a jelenlegi munkahelyen (egyéni vállalkozók, társas vállalkozások (kft., bt., kkt.) tulajdonosai esetén minimum 1 lezárt üzleti év)
Vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést, földhivatali ügyintézést, ingyenes jogi tanácsadást, adásvételi szerződés megkötését kedvezményes díjért ügyvédi közreműködéssel, a papírok beszerzését, biztosítás ügyintézését 18 biztosítói partnerünknél.

Lakáshitel igénylés>>
Cikkek: