You are here

Lakásbiztosítás

Házőrző Családi Otthonbiztosítás és Többlakásos Épületbiztosítás

Az Otthonbiztosítás, ha nem is képes megvédeni otthona melegét a nem várt problémáktól, a lehetséges bajok előfordulásának igen széles skálája esetén biztosít kártérítést, a tűztől, katasztrófáktól, elemi károktól kezdve az üvegtörésen át a betörésig.

Az Ön igényeihez igazodik...

Hiszen háromféle módozatot kínálunk Önnek: a Házőrző Bázis, a Házőrző Ideal és a Házőrző Optimal, három különböző lakásbiztosítás csomag.

Házőrző Többlakásos Épületbiztosítás

Elsőként kínáljuk a társasházi és lakásszövetkezeti közösségek számára komplett épületbiztosítást, mely magában foglalja a magántulajdonban lévő lakások és közös tulajdonban lévő épületrészek (pl.: lépcsőház, pince, tetőszerkezet, stb.) biztosítását is. Ez nagymértékben segíti a lakóközösséget abban, hogy egy káresemény kapcsán minél egyszerűbben megkapja a kártérítést, mivel mindössze egy biztosítóval kell a kapcsolatot tartania.

Új építésű lakóparkok

Az új építésű lakóparkok biztosítását ki lehet terjeszteni a "hagyományos" kockázatokon kívül az épületek körül telepített dísznövények, padok, világítótestek, játszótéri gyermekjátékok, antenna-, erősítőrendszerek, szeméttárolók, kaputelefonok, elektromos kapumozgató rendszerek rongálásának kockázataira. Új kockázatként jelent meg a felvonók géptörés biztosítása, illetve a tulajdonosok által használt garázsban tárolt gépjárművek biztosítása.

Mestervonal-24

Vészhelyzet elhárítási szolgáltatás költségátvállalással immár az ország egész területén, az első évben ingyenesen veheti igénybe a Mestervonal-24-et.

A hitel fedezetre előírják a hitelt nyújtó bankok, hogy lakásbiztosítást kell kötni. Ezt nálunk helyben elintézheti, mert 16 biztosítóval állunk kapcsolatban.

Kapcsolatfelvétel

Cikkek: