You are here

Hitelkiváltás fix törlesztőrészletű hitelre

Túl magas törlesztő részletet fizet? Váltsa ki devizahiteleit kedvezőbbre!

4,99 %-OS KAMATOZÁSÚ HITELRE IS KIVÁLTHATJA MEGLÉVŐ HITELÉT, AKÁR 5 ÉVES FIX KAMATPERIÓDUSSAL!

A Budget fix törlesztési opcióval Ön valóban biztonságban érezheti magát!

A Budget Fix törlesztési opció segítségével, az Ön törlesztő részlete a futamidő végéig állandó marad!

Ön a kölcsön igénylésekor megállapíthatja mekkora törlesztő részletet kíván fizetni (ún.: megállapított törlesztő részlet), az ilyen módon forintban rögzített részletei fixek maradnak a futamidő végéig az esetleges kondíció és árfolyamváltozásoktól függetlenül.

Az új kamatperiódus elején újra átszámoljuk az Ön által megállapított törlesztő részletet devizára, és ennek alapján meghatározzuk kölcsöne új futamidejét.
A Budget Fix törlesztési opció választása esetén tehát a törlesztő részletek helyett a futamidő változik!
A kölcsön ütemezése a futamidő alatt végig a fent leírt módszerrel történik, ennek következtében a kondíciótól és az árfolyamváltozásoktól függően a futamidő folyamatosan csökkenhet, de nőhet is.
Legalább egy minimálbért kell igazolni
Egy új konstrukciónak köszönhetően elkerülhetjük az átváltásból eredő veszteséget, mert a bank ha svájci frank hitelt váltunk át svájci frank hitelre, akkor devizában fogja folyósítani az új hitelt (hasonlóan működik euró alapú hitel kiváltásakor is)
Nincs éves kezelési költség
"ÉRDEMES KIVÁLTANI A HITELEMET, HA A MAGASABB DEVIZA ÁRFOLYAM MIATT MAGASABB LESZ A KIVÁLTANDÓ HITEL?"

Csak a forintban számolt érték lesz magasabb. Amennyiben egy svájci frank alapú hitelt váltunk ki svájci frank hitelre, akkor nem változik a hitelösszeg. Csak akkor realizáljuk az árfolyamveszteséget, ha a devizahitelünket átváltjuk forinthitelre