You are here

Hitelkártya

Ön a személyre szabott hitelkeretét bármikor, bármire igénybe veheti, ráadásul törleszteni ráér később is. Hitelkártyáját egyaránt használhatja mindennapi vásárlásokra, váratlan kiadásokra, biztonsági tartalékként vagy akár nagyobb összegű tartós fogyasztási cikkek egyszerű megvásárlására, az áruhitelekre jellemző hitelbírálati procedúra nélkül. A hitelkeret rulírozó, azaz a visszafizetett összegek újra felhasználhatóak.A hitelkártya előnyei:

  • Ha bármikor áthidaló hitelre van szüksége, akkor a hitelkártyához tartozó hitelkeret áll a rendelkezésére, amit 45 napig kamatmentesen használhat.

  • Hitelkártyájával Ön akár 45 napig kamatmentesen vásárolhat, és ezen idő alatt a megtakarított pénze befektetéseiben biztonságosan kamatozhat.
  • A visszafizetés ütemét Ön rugalmasan választhatja meg, elegendő havonta csak a minimum fizetendő összeget visszafizetnie (ez mindössze a felhasznált hitelkeret 5%-a, de min. 2000 Ft). Amennyiben azonban Ön a fordulónapon meghatározott tartozását a fizetési határidőig teljes egészében rendezi, az adott hónap vásárlásai mentesülnek a kamatfizetés terhe alól.
  • A hagyományos bankkártyáktól eltérően a hitelkártyához nem szükséges bankszámlát nyitnia, betétet elhelyeznie vagy fizetését Bankunkhoz utalnia.
  • A Bank a hitelkerethez a világ bármely pontján használható dombornyomott bankkártyát biztosít az Ön részére.

A hitelkártyájához a következő díjmentes TeleBank szolgáltatásokat biztosítja a bank:

a fordulónapon SMS-t küld a törlesztésről, SMS-t küld a tranzakciókról (pl. vásárlás, készpénzfelvét ATM-ből stb.), a nap 24 órájában lekérdezheti a hitelszámla egyenlegét, időzárás limitet adhat meg (ideiglenes, maximum 48 órára szóló limitmódosítás, pl. nagy összegű vásárláshoz), amennyiben Ön bankszámláját is bankunknál vezeti, a törlesztést a TeleBankon keresztül is intézheti, illetve beszedési megbízást is adhat.

Hitelkártyájához díjmentesen biztosítjuk a külföldi utazásokra szóló baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, illetve az asszisztencia szolgáltatást.
Hitelkártyája előnyeit, a vásárlás szabadságát így Ön családtagjaival, rokonaival is megoszthatja.

Az igénybe vehető hitelkeret összege:

  • Minimum: 100 000 Ft

  • Maximum: 1 000 000 Ft, de nem haladhatja meg az igazolt, havi nettó átlagos jövedelem háromszorosát.
  • A hitelbírálati eljárás keretében a bank határozza meg a maximálisan felajánlható hitelkeretmértéket, amely alapján a hitelkeret mértékét Ön szabadon meghatározhatja a konstrukcióra jellemző minimum és a Bank által meghatározott maximálisan biztosítható hitelkeret összege között.

Online hitelkártya igénylés>>

Cikkek: