You are here

Értékbecslés

Értékbecslést és vagyonértékelést vállalunk az ország teljes területén lakóingatlanok, ipari (nem lakóingatlanok), üzleti és mezőgazdasági, valamint telekingatlanok piaci forgalmi értékének és igény szerint hitelbiztosítéki értékének meghatározásával.

Értékbecslés

Ingatlan értékbecslési szolgáltatásunk keretében szinte bármilyen típusú és nagyságrendű lakó- ipari és mezőgazdasági ingatlan értékbecslését megfelelő referenciákkal és a lehető legrövidebb határidővel elkészítjük .A mai kor igényeinek és a nemzetközi követelményrendszernek maximálisan megfelelő technikai háttér felhasználásával készítjük el értékeléseinket.

Vagyonértékelés

A vagyonértékelési szolgáltatásunk keretében az ingatlan értékbecslésnél átfogóbb nemcsak az ingatlan értékére, hanem igény szerint a területén üzemeltetett vállalkozás tárgyi eszközeire és az üzleti tevékenységére is kiterjedő teljes körű értékelést végzünk el, amely segítségével meghatározhatjuk a vállalkozás gazdasági- és üzleti életbeli eszmei értékét , valamint a vállalkozással szemben támasztott jövőbeni várakozásokat is jelezheti.

Ingatlanvagyon felmérés

Az ingatlanvagyon felmérési szolgáltatásunk során az értékbefolyásoló és értéktényező adatok figyelembevételével szinte bármilyen jellegű ingatlanvagyon felmérése Magyarország teljes területén.

Mérleghez értékelés

A mérleghez értékelési szolgáltatás keretében a cégek szervezetek mérlegében szereplő ingatlanvagyon számszerűsítést végezzük el a megrendelő igénye szerint akár tárgyi eszközként akár továbbértékesítés célból. A megrendelő cég a számviteli szabályok szerint nyilvántartott ingatlan értékeket a reális piaci viszonyok figyelembevételével módosíthatja, melynek több speciális előnye is lehet.

Az értékelés során a vagyon elemei ( földterület, felépítmények, épületek ) önálló értéket kapnak ami a cég könyv szerinti értéken történő nyilvántartását segíti.

Ha érdekli értékbecslő szolgáltatásunk, emailban vagy telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot.