You are here

Otthonteremtő hitel

A lakást vásárolni kívánó személyek érdekében, összhangban a kormány szándékaival - az Unicredit Bank néhány kedvező újdonságot vezetett be a leendő lakásvásárlók érdekében.

Az új kedvező kamatozású konstrukció az otthonteremtő hitel. Ehhez a hitelhez az állam 5 éven keresztül nyújt kamattámogatást, a támogatás mértéke mindig az állampapír hozamok mértékéhez igazodik. Jelenleg ez 6% az 1 éves kamatperiódus választása mellett.
Max. 10 millió forint összeghatárig vehető igénybe és a lakás vételára legfeljebb 20 millió forint lehet. Akinek nagyobb összegre van szüksége, az piaci kamatozású lakáshitellel tudja kiegészíteni.
A piacon kiemelkedő újdonság, hogy az adás-vételi szerződés ügyvédi költségét 50 ezer forint erejéig számla ellenében jóváírja a bank az ügyfélnek. Emellett továbbra is érvényben van az értékbecslési és közjegyzői díj jóváírása, valamint kétszer van lehetőség ingyenes előtörlesztésre.

Költégek

Nincs folyósítási jutalék. A hitelfelvételt nem terheli semmilyen más költség.
A jelenlegi akcióban a bank az ügyintézés gördülékennyé tételében is segít azáltal, hogy a mobilbankári szolgáltatás keretében díjmentesen vállalja a teljes ügyintézést.

Hírek: