You are here

Adósságrendező hitel


Régi, drága hitelkonstrukciók kiváltása kedvező feltételekkel, adósságrendező hitel

Hogyan maradhat több pénz a bankszámláján?

A hitelkiváltás mellett szeretne még plusz pénzhez jutni?

Szívesen a banknak ajándékozná azt a pénzt, amit nyerhet azzal, ha korszerűtlen hitelét egy újra cseréli?

Hitelkiváltás és adósságrendező hitelek

A pénzpiac és a bankok hitel szolgáltatásai folyamatosan fejlődnek. A banki termékfejlesztésnek és a hitel piaci versenynek köszönhetően sokkal kedvezőbb feltételek mellett vehetünk fel ma egy hitelt, mint korábban. Tehát a mostani hitelekhez képest a régebbi hitelek már drágának és elavultnak számítanak. Folyamatosan figyeljük a piacot, hogy ügyfeleinknek mindig a legjobb hitel konstrukciót ajánljuk.

A jelzáloghiteleket jellemzően hosszabb, akár 10-20 éves futamidőre veszik fel. Előfordulhat, hogy az évekkel ezelőtt felvett hitele helyett piacra került egy sokkal kedvezőbb hitel. Ha megvizsgáljuk az elmúlt 5 évet, ékes bizonyítéka ennek.

Hitelkiváltás forinthitel esetén

2003 előtt csak Forint alapú hitelek voltak a piacon, a jelenlegi jelzáloghitelekhez képest akár 2-3-szor magasabb kamatokkal. A hiteltermékek fejlődésének köszönhetően egy újabb hitel törlesztőrészlete jóval alacsonyabb is lehet, mint egy régi, drága, korszerűtlen hitelnek.

Fizessen akár fele annyit!

Váltsa ki kedvezőtlen hiteleit:
Az áruvásárlási-, a személyi kölcsönök, folyószámlahitelek, hitelkártyák kamata elérheti a 40% THM-et is. Ezt lecserélve egy kedvező kamatozású hitelre (6-7% THM körül), elérhetjük, hogy jóval alacsonyabb törlesztőrészletet fizetünk, akár havi több tízezer forintot spórolhatunk! Ha több ilyen hitellel rendelkezik, akkor ezentúl csak egy hitelt kell törlesztenie.

Amennyiben úgy gondolja, hogy a tartozásai rendezése után még vannak álmai, amiket meg szeretne valósítani, az adósságrendező hitel keretében a kiváltandó tartozások összegén felül igényelhet plusz hitelösszeget is, melyet arra használ fel, amire csak akar.

Milyen esetben ajánljuk az Adósságrendező Hitelt?

  • Ha túl magas törlesztő részleteket fizet
  • drágább kölcsöneit egy olcsóbb, kedvező kamatozású kölcsönre szeretné kiváltani
  • hosszab futamidőre váltaná a hitelt, ezáltal a havi törlesztő részlet is csökken
  • egy hitelt fizetne inkább a sok kisebb (és drágább) hitel helyett

A következő hiteltermékek válthatók ki adósságrendező hitellel:

Adósságrendező hiteleinket igényelheti könnyített konstrukcióval is!

Az adósságrendező hitel könnyített konstrukcióval olyan hitel, amikor a futamidő első részében Ön havi törlesztésként csak kamatot fizet, és nem kezdi el a tőke törlesztését. A csak kamatfizetés alacsonyabb törlesztő részletet jelent az Ön számára, ezért a futamidő ezt a részét, amely alatt Ön az előbb említett alacsonyabb törlesztő részletet fizeti, könnyített időszaknak, vagy türelmi időnek nevezzük.

A könnyített időszak lejárata után, kezdi el a tőke törlesztését is. Ilyenkor már kamatot és tőkét is törleszt, ami azt jelenti, hogy a havi törlesztő részlete jelentősen meg fog növekedni a könnyített időszakhoz képest.

Kiknek ajánljuk az adósságrendező hitelt könnyített konstrukcióval?

  • Azoknak, akik úgy gondolják, hogy az első időszakban alacsonyabb törlesztő részleteket fizetnének, és így akár néhány évig kényelmesebben tudnak élni.

  • Azoknak, akik kevesebb havi törlesztő részlet fizetésével spórolni tudnak és a különbséget inkább befektetésekre fordítanák.
  • Azoknak, akik tudják, hogy pár éven belül nagyobb összeghez jutnak, és a könnyített időszakon belül szeretnék majd előtörleszteni a kölcsönt.

Adósságrendező hitel állami támogatással

A konstrukcióban a bank felé csak kamatot fizet, a tőkét a lakás-takarékpénztár megtakarításban gyűjti, amire 30%-os állami támogatás jár. Az így összegyűjtött megtakarítással, valamint az arra jóváírt állami támogatással, és betéti kamattal a lakás-előtakarékossági szerződés futamidejének lejártakor Ön részben törleszti tőketartozását. A maradék tőketartozását a hitel hátralévő futamideje alatt Ön közvetlenül a Bank felé törleszti. Tehát az adósságrendező hitel keretében Ön egy magas hozamú és kockázatmentes befektetési lehetőség előnyei mellett a futamidő alatt még hitelkamatot is spórolhat.

Adósságrendező hitel lineáris törlesztéssel

Az adósságrendező hitel törlesztésekor Önnek havonta devizában azonos összegű tőketörlesztést, és változó összegű (a fennálló tartozás után számított) kamatot és kezelési költséget kell fizetnie. Ebben a konstrukcióban a fizetendő törlesztőrészlet összege (devizában számolva) hónapról - hónapra csökken. Ez azt jelenti, hogy a futamidő elején magasabb a törlesztőrészlet egy annuitásos hitelhez képest, de ez folyamatosan csökken. A teljes futamidő alatt viszont kevesebb kamatot kell fizetni.

Adósságrendező hitel esetén az ingatlan értékének maximum 90%-át érheti el az igényelt hitel!

Hitelkiváltás a legkedvezőbb feltételekkel, cserélje le régi hitelét!

Adósságrendező hitelek, ahelyett hogy több felé fizet, váltsa ki egy hitelre!

Hitelbróker szolgáltatás, megkeressük az Önnek legkedvezőbb hitelt!
Banki kapcsolatainknak köszönhetően biztos lehet abban, hogy találunk megoldást igényeire!

Hitelkiváltás, cserélje le régi hitelét! Kérje ajánlatunkat!